SMS Marketing & Broadcasting


Broadcasting SMS kepada database nombor telefon dalam rekod anda.

Adakah Anda Tahu, Kos Acquire Customer Baru Adalah 3 Kali Ganda Lebih Tinggi Berbanding Customer Sedia Ada?

sms-marketing-broadcasting

Penggunaan SMS Marketing & Broadcasting

Contoh penggunaan oleh klien Chenta Qaseh. Setiap minggu, customer mereka akan mendapat pengumuman rasmi mengenai apa yang berlaku. Engagement dengan database lebih bersifat personalise dengan penggunaan nama customer (contoh Hanny Ramzy) di dalam SMS.

Penggunaan URL shortener goo.gl adalah untuk melihat conversion rate (klik) untuk setiap mesej yang dihantar. Jadi, setiap mesej dapat dikenalpasti CR dan penambahbaikan dapat dilakukan dari masa ke semasa.

grouping-profiling-database-customer

Profiling Database Lebih Spesifik

Jika perniagaan anda mempunyai segmen market (geolocation) untuk setiap customer yang berbeza, groupkan mereka kepada satu set yang spesifik.

Contoh lain yang dapat digunakan ialah; grup khas untuk Agen Level 1, Lead Bakal Customer Produk A, dan lain-lain. Anda namakan sahaja.

fungsi-number-lookup

Fungsi Number Lookup – Status Terkini Nombor Telefon

Fungsi ini khas untuk cleaning database nombor anda. Ianya akan checking status terkini nombor telefon samaada aktif, negara dan operator. Kekalkan nombor yang aktif dan berkualiti sahaja.

schedule-sms-campaign

Setkan Kempen SMS & Fungsi Schedule

Anda mungkin mempunyai beberapa siri kempen SMS yang ingin dihantar, jadi fungsi schedule ini amat berguna dalam automasikan task tersebut. “Send Preview to Phone”, gunakan fungsi ini untuk melihat secara live bagaimana bentuk mesej yang bakal dihantar kepada database.

All set, GO!

Tonton video dibawah, kami demokan fungsi schedule SMS di sistem.

report-sms-campaign

report-sms-campaign-advance

Report & Analisa

Ketahui setiap apa yang berlaku kepada mesej yang dihantar, kepada setiap penerima nombor (recipient). Berjaya atau tidak dihantar, jika error kenapakah. Telco yang digunakan dan banyak lagi.

API Disediakan

Jika anda merupakan developer, kami ada sediakan API untuk integrasi dengan sistem anda. Dokumen rujukan disediakan.

 

Rate Serendah RM0.08 sen

Kami berikan anda rate yang terendah di pasaran. Untuk setiap SMS yang dihantar hanya RM0.08 sen sahaja (shortcode number). TIADA yuran komitmen bulanan. TIADA minimum kredit reload. Anda gunakan apa yang ada seiring dengan keperluan bisnes semasa.


Assalamualaikum & hai,

Jika anda membaca sampai ke perenggan ini, bermakna anda serius berminat dengan pakej solusi yang kami sediakan. Tahniah diucapkan!

Nama saya Rizal Razak.

Saya merupakan project manager, bertanggungjawab untuk setiap projek yang terlibat di Web Impian. Dengan kapasiti tim development pihak syarikat, kami yakin mampu untuk deliver requirement yang kami tetapkan.

Untuk rujukan, ini profail syarikat kami Web Impian Sdn. Bhd. (7.81 MB size file)

Saya akan konsult anda. Harga pakej juga adalah sangat-sangat affordable, saya jamin setiap duit yang anda laburkan dengan value yang bakal kami provide, berbaloi!

Klien & Pengguna
Need help? Chat with us